Tank Assessment & Maintenance Services

Voor een efficiënt beheer van uw tankonderhoud, voert ENGIE Fabricom een uitgebreide tankbeoordeling uit. Deze beoordeling omvat de kritieke waarden voor alle tank onderdelen en accessoires. Op deze manier is het mogelijk om te voldoen aan striktere standaarden en het upgraden naar nieuwe milieu normen.

Assessment
ENGIE Fabricom beschikt over alle benodigde kennis en EEMUA 159 gecertificeerde inspecteurs voor een deskundig advies over het operationele onderhoud van uw tank park. Na een uitgebreid onderzoek van alle tank onderdelen en accessoires, stellen we afzonderlijke parameters in, elk met hun eigen kritische waarde.


De toewijzing van deze kritische waarden stelt u in staat om snel, efficiënt, systematisch en logisch te beslissen op het gebied van onderhoud, inspectie en operationele investeringskosten.
ENGIE Fabricom voert deze analyse uit in nauwe samenwerking met uw bedrijf en in volledige overeenstemming met uw bedrijfsbeleid.

  • Beoordeling volgens EEMUA 159 richtlijnen
  • Beoordeling van toelaatbare belastingen op nozzles van de aansluitleidingen

Maintenance
Fabricom B.V. in Moerdijk heeft een ruime ervaring opgedaan in het onderhoud en reparatie aan opslagtanks.

 

Op basis van een gedetailleerde planning is het mogelijk zeer efficiënt te werken. De buitengebruik stelling van uw installatie kunnen wij daardoor tot een minimum beperken. Wij streven ernaar uw onderhoudskosten zo laag mogelijk te houden.

Fabricom biedt u een breed scala aan diensten – van oplossingen in engineering tot de multidisciplinaire renovatie van uw opslag faciliteiten.

  • Tank inspectie en beoordeling
  • Engineering
  • Mechanisch onderhoud en reparatie
  • Vijzelen en rechtzetten
  • Upgraden naar de laatste milieustandaarden
  • Inspectie en reparatie van bepaalde lage druk systemen

Fabricom B.V. draagt de volledige project verantwoordelijkheid. Er wordt een nauwgezette planning gevolgd om er zeker van te zijn dat niets over het hoofd wordt gezien. Uw tank wordt hierdoor veel sneller opgeleverd.

Wilt u meteen meer informatie? Neem contact met ons op.