Certificaten

Lloyd’s register

Lloyd’s register quality assurance. ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, VCA**

Achilles

Fabricom Offshore Services is lid van Achilles onder nummer 27460.

FPAL

Fabricom Offshore Services is lid van FPAL onder nummer 20075874.

Neem contact op

QHSE

QHSE (Quality, Health and Safety en Environment, ofwel: kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu) ligt ten grondslag aan al onze activiteiten. De afgelopen jaren heeft Fabricom een uitstekende reputatie in de sector opgebouwd. Onze maatregelen voldoen aan de geldende normen en regelgeving en overtreffen deze zelfs. Managementsystemen worden voortdurend herzien en verbeterd om vooruitgang te boeken en tot betere resultaten te komen. Door continue aandacht voor QHSE zijn onze medewerkers zeer deskundig in het signaleren van risico's en het voorkomen van onveilige situaties.

Onze systemen en processen zijn gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, VCA**, EN-ISO 3834-2 en PED modules H/H1.

QUALITY - KWALITEIT

Al onze bedrijfsprocessen worden nauwgezet beheerd om onze klanten de allerbeste kwaliteit te kunnen aanbieden. Onze kwaliteitszorgafdeling is verantwoordelijk voor de consistentie in het managementsysteem, waardoor de kwaliteit in het gehele proces op hetzelfde niveau blijft. Dit systeem is ISO 9001 gecertificeerd. Daarnaast bezit Fabricom ook de certificeringen:

  • FPAL
  • Achilles Joint Qualification System
  • Shell Supplier Qualification System - Stage 2

HEALTH AND SAFETY – VEILIGHEID EN GEZONDHEID

De arbeidsomstandigheden van onze medewerkers vormen een prioriteit bij ENGIE Fabricom. Er is een veelomvattend veiligheids- en gezondheidssysteem ontwikkeld dat ervoor moet zorgen dat medewerkers hun werk op een veilige manier en in een veilige omgeving kunnen doen. Dit systeem draagt bij aan de uitstekende reputatie van onze onderneming in de olie-, gas en energiesector. Het veiligheids- en gezondheidssysteem is OHSAS 18001 en VCA** gecertificeerd. 

ENVIRONMENT - MILIEU

Een belangrijk uitgangspunt voor ENGIE Fabricom is zorg voor het milieu. Fabricom Offshore Services was de eerste onderneming in de olie- en gassector (1998) die haar milieumanagementsysteem overeenkomstig ISO 14001 gecertificeerd heeft. Het milieumanagementsysteem is ontwikkeld om de milieubelasting van de onshore activiteiten tot een minimum te beperken en hierbij voortdurend naar verbetering te streven. Hieruit blijkt onze inzet voor milieuzorg en ons doel om toonaangevend te zijn binnen de offshore industrie.