Certificaten

Lloyd’s register

Lloyd’s register quality assurance. ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, VCA**

Achilles

Fabricom Offshore Services is lid van Achilles onder nummer 27460.

FPAL

Fabricom Offshore Services is lid van FPAL onder nummer 20075874.

Over ons

ENGIE Fabricom Oil, Gas & Power in Nederland bestaat uit Fabricom B.V. gevestigd in Moerdijk en Fabricom Offshore Services B.V. gevestigd in Den Helder.
Wij zijn een van A tot Z service organisatie voor de up-, mid- en downstream olie & gas industrie en de offshore duurzame energiemarkt.

Wij leveren multidisciplinaire kennis en oplossingen in:

 

QHSE: Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu
Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu vormen samen de basis van al onze activiteiten. Hierbij is het ons doel om gedurende de levenscyclus van technische installaties, te zorgen voor een optimale en veilige benutting van deze installaties.

Werken bij Fabricom
ENGIE Fabricom Oil, Gas & Power The Netherlands stelt mensen in staat om te werken in een veilige, opwindende, uitdagende en internationale omgeving. Een uitstekende omgeving die ruimte biedt voor een carrière en persoonlijke ontwikkeling. Wil je meer weten over het werken bij Fabricom? Bekijk dan de volgende pagina: werken bij ENGIE Fabricom.

Internationaal
ENGIE Fabricom Oil, Gas & Power The Netherlands maakt deel uit van de ENGIE Fabricom Oil, Gas & Power Groep, een bedrijfsonderdeel van ENGIE. ENGIE is een van de grootste energieleveranciers van de wereld. Naast de locaties in Moerdijk en Den Helder in Nederland, is ENGIE Fabricom Oil, Gas & Power Groep gevestigd rondom de Noordzee en in Canada, SubSahara en het Midden Oosten.