Offshore

Fabricom Offshore Services B.V., behorend tot Fabricom Oil, Gas & Power Nederland, is een toonaangevend offshore Constructie, Modificatie, Bedrijfsvoering, Onderhoud en Service bedrijf. Specialist in het leveren van multidisciplinaire (Mechanisch, Elektrisch en Instrumentatie) kennis en oplossingen voor klanten in het upstreamsegment van de markten voor olie, gas en alternatieve energie. De passie om onze klanten baanbrekende, duurzame oplossingen te bieden op bestaande en nog te ontwikkelen installaties resulteert in optimale benutting van de technische installaties en productieprocessen gedurende de volledige levenscyclus, inclusief een verlenging van de levensduur.

QHSE (Quality, Health and Safety en Environment, ofwel: kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu) ligt ten grondslag aan al onze activiteiten. De afgelopen jaren heeft Fabricom Oil & Gas een uitstekende reputatie in de sector opgebouwd. Onze maatregelen voldoen aan de geldende normen en regelgeving en overtreffen deze zelfs.

Vanuit ons hoofdkantoor te Den Helder leveren wij alle essentiële services die benodigd zijn voor een veilige, betrouwbare en kostefficiënte exploitatie van offshore olie, gas en alternatieve energie installaties. Dit doen we door uiterst competente medewerkers aan te trekken en aan ons te binden. Voor onze dienstverleningen beschikt Fabricom Oil & Gas over de best gekwalificeerde en ervaren onderhouds- en operationele medewerkers. Zij worden bijgestaan door onze eigen QHSE, Engineering, Werkvoorbereiding, Planning, Supply Chain en Logistieke Afdelingen.
Onze geïntegreerde samenwerking met Fabricom B.V. te Moerdijk bij Onshore en Offshore Projecten geeft toegang tot onbegrensde mogelijkheden en faciliteiten.

Fabricom Oil & Gas maakt deel uit van de Fabricom Oil, Gas & Power Groep, een bedrijfsonderdeel van GDF SUEZ, een van de grootste energieleveranciers van de wereld.

ACTIVITEIT

  • Project Management
  • Inbedrijfstelling
  • Bedrijfsvoering
  • Onderhoud
  • Modificaties
  • Offshore Constructie
  • Buitengebruikstelling
  • Verhuur van Materieel

Fabricom Oil & Gas stelt mensen in staat om te werken in een veilige, opwindende, uitdagende en internationale omgeving. Een uitstekende omgeving die ruimte biedt voor een carrière en persoonlijke ontwikkeling.