INBEDRIJFSTELLING

Het afnemen van een installatie voor deze in bedrijf gesteld wordt is de belangrijkste schakel tussen het installeren en de start van het operationeel inzetten van de installatie. Fabricom Offshore Services begrijpt het belang van een onafhankelijke zekerstelling dat alle systemen en componenten van een installatie zijn ontworpen, geïnstalleerd, getest, functioneren en onderhouden worden zoals door de eigenaar mag worden verwacht.

Wij kunnen onze inbedrijfstelling services toepassen in de up- mid- en downstream olie en gas industrie en duurzame alternatieve energiemarkt, zowel on- als offshore.

Voor het uitvoeren van dit specialistische werk beschikt Fabricom Offshore Services over een team experts. Deze zeer competente technici zullen met uiterste vakkundigheid de meest efficiënte inbedrijfstelling methoden hanteren. Voor aanvang van de daadwerkelijke inbedrijfstelling zullen onze professionals een inbedrijfstelling plan en procedures samenstellen welke specifiek zijn afgestemd op de eisen van de klant.

Alle informatie van de afname wordt aangeleverd aan de klant door middel van een gestandaardiseerd pakket met daarin opgenomen alle testgerelateerde informatie vanaf de oplevering van de constructieactiviteiten tot en met de verschillende fasen van de uiteindelijke inbedrijfstelling.

ACTIVITEITEN

  • Inbedrijfstelling Plan en Procedures
  • Mechanical Completion
  • Pre-Inbedrijfstelling
  • Inbedrijfstelling
  • Restpunten Beheer

Fabricom Offshore Services stelt mensen in staat om te werken in een veilige, opwindende, uitdagende en internationale omgeving. Een uitstekende omgeving die ruimte biedt voor een carrière en persoonlijke ontwikkeling.