OFFSHORE CONSTRUCTIE EN MODIFICATIE

Vanuit ons hoofdkantoor te Den Helder of geïntegreerd bij de klant realiseert Fabricom Offshore Services maatwerk en dus perfect op de klant gesneden offshore Constructie en Modificatie projecten.

QHSE (Quality, Health and Safety en Environment, ofwel: kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu) is de basis van al onze activiteiten en voldoet aan de internationale en nationale normen en regelgeving en overtreffen deze zelfs. De uitgebreide kwaliteitsborging en kwaliteitscontrole binnen Fabricom Offshore Services stelt ons in staat om een breed pakket aan concepten en oplossingen te leveren voor offshore installaties. Of het nu gaat om bestaande of nog te ontwikkelen installaties, van projecten om de levensduur te verlengen tot de constructie en installatie van multidisciplinaire modules of een gasbehandeling installatie, Fabricom Offshore Services heeft bewezen ruimschoots aan de verwachtingen van de klant te voldoen of deze zelfs te overtreffen.

Succesvol door ons gerealiseerde projecten zijn de multidisciplinaire constructie, integratie, aansluiting en inbedrijfstelling van compressie en krachtcentrale modules en mechanische, elektrische en instrumentatie verbeteringen en modificaties van offshore installaties.

Kenmerkend voor onze werkwijze om uiterst succesvolle en innovatieve oplossingen te realiseren zijn samenwerking en transparantie. Samenwerking met de klant maar ook de samenwerking met de aan de olie, gas en alternatieve energie gelieerde bedrijven binnen de GDF SUEZ organisatie rond de Noordzee. Onze geïntegreerde samenwerking met Fabricom B.V. te Moerdijk bij Onshore en Offshore Projecten geeft toegang tot onbegrensde mogelijkheden en faciliteiten waarbij Fabricom Offshore Services als aanspreekpunt fungeert met uiterst korte communicatielijnen als gevolg. De voordelen van onze werkwijze worden nog meer vergroot indien de Bedrijfsvoering en Onderhoud op de offshore installaties wordt toevertrouwd aan Fabricom Offshore Services.

ACTIVITEITEN

Fabricom Offshore Services stelt mensen in staat om te werken in een veilige, opwindende, uitdagende en internationale omgeving. Een uitstekende omgeving die ruimte biedt voor een carrière en persoonlijke ontwikkeling.