Algemeen

Fabricom Offshore Services B.V., behorend tot ENGIE Fabricom Oil, Gas & Power Nederland, is een toonaangevend offshore Constructie, Modificatie, Bedrijfsvoering, Onderhoud en Service bedrijf. Specialist in het leveren van multidisciplinaire (Mechanisch, Elektrisch en Instrumentatie) kennis en oplossingen voor klanten in het upstreamsegment van de markten voor olie, gas en alternatieve energie. De passie om onze klanten baanbrekende, duurzame oplossingen te bieden op bestaande en nog te ontwikkelen installaties resulteert in optimale benutting van de technische installaties en productieprocessen gedurende de volledige levenscyclus, inclusief een verlenging van de levensduur.

QHSE (Quality, Health and Safety en Environment, ofwel: kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu) ligt ten grondslag aan al onze activiteiten. De afgelopen jaren heeft Fabricom Oil & Gas een uitstekende reputatie in de sector opgebouwd. Onze maatregelen voldoen aan de geldende normen en regelgeving en overtreffen deze zelfs.

Vanuit ons hoofdkantoor te Den Helder leveren wij alle essentiële services die benodigd zijn voor een veilige, betrouwbare en kostefficiënte exploitatie van offshore olie, gas en alternatieve energie installaties. Dit doen we door uiterst competente medewerkers aan te trekken en aan ons te binden. Voor onze dienstverleningen beschikt Fabricom Offshore Services over de best gekwalificeerde en ervaren onderhouds- en operationele medewerkers. Zij worden bijgestaan door onze eigen QHSE, Engineering, Werkvoorbereiding, Planning, Supply Chain en Logistieke Afdelingen.

Onze geïntegreerde samenwerking met Fabricom B.V. te Moerdijk bij Onshore en Offshore Projecten geeft toegang tot onbegrensde mogelijkheden en faciliteiten.

Fabricom Offshore Services maakt deel uit van de ENGIE Fabricom Oil, Gas & Power Groep, een bedrijfsonderdeel van ENGIE, een van de grootste energieleveranciers van de wereld.

ACTIVITEITEN

Fabricom Offshore Services stelt mensen in staat om te werken in een veilige, opwindende, uitdagende en internationale omgeving. Een uitstekende omgeving die ruimte biedt voor een carrière en persoonlijke ontwikkeling.

Offshore Bedrijfsvoering & Onderhoud

Gedurende decennia heeft Fabricom Offshore Services een uitstekende reputatie opgebouwd als het...

» lees verder

Offshore Constructie & Modificatie

Vanuit ons hoofdkantoor te Den Helder of geïntegreerd bij de klant realiseert Fabricom Offshore...

» lees verder

Offshore Wind

Geheel in lijn met de wereldwijde verbintenis van de GDF SUEZ Energy Services Group aan de...

» lees verder

Offshore Inbedrijfsstelling

Het afnemen van een installatie voor deze in bedrijf gesteld wordt is de belangrijkste schakel...

» lees verder